Fredrik Steen

fredrik_steen.jpg

Fredrik Steen er en av veteranene i det relativt unge stand-up miljøet i Norge. Moromannen fra Ulsteinvik har ry på seg for å være en av Norges mest allsidige artister, og han får stadig flere strenger å spille på.

Han behersker stand-up-scenen med politisk satire like gjerne som han ikler seg de mest utrolige rollefigurer. Det er blitt sagt om Fredrik at han ikke spiller rollene sine - han bare er dem.

Den mest berømte figuren han har skapt, er nok den eksentriske husmoren Hildegunn Moltubakk, som til dags dato er en Norges aller største revysuksesser. Fredrik er en av bransjens dyktigste til å improvisere med publikum, og han er også kjent som en dyktig sanger.

JTP er stolte av å kunne tilby en allsidig og svært fleksibel artist av stort format!

Hjemmeside Fredrik: www.fredriksteen.no
For avtale eller forespørsler i Norge kontakt: 

Jan Thormodsæter
Tel: 9246 7700 /700 10 100
jan@jtp.no

Fredrik Steen og The Goodfellas
swingende.jpg
Fredrik har gleden av å samarbeide med et glimrende orkester kalt The Goodfellas. Sammen har de gjort flere opptredener som har begeistrert publikum! Orkesteret består av grunnkomp med piano, trommer, gitar og bass og har 7 blåsere som sammen skaper en suveren stemning!

Blandingen musikk og standup i et show med Fredrik som moromann OG sanger er vel verdt å sjekke ut.
Showet kan bestilles som det perfekte festoppsett til firmasamlinger, julebord eller andre arrangement, der du først får en drøy times show med Fredrik Steen, og så påfølgende dans med The Goodfellas. Da har bandet med seg egne vokalister, og sparker bra med swing, salsa, rock og super dansbar musikk.
Ta kontakt for uformell pris på dette konseptet!

Aktivitetskalender

JTP