treet_27_oktober_plakat_web.jpg

Endelig på Treet!

Nå kommer vi til Volda! Dette blir stas. FUll møbelpakke fra Hammondgutten Peter, alle tammene Bertil kan bære, verdens største pedalbrett ligger klart til Rune, og Jan koker basstrengene for anledningen. Vel møtt til en finfin og lett funky aften!

treet_27_oktober_plakat_web.jpg

Endelig på Treet!

80talls.jpg
Überjam 

dsc_1179.jpg

Überjam er tilbake!

Überjam har hatt flere morsomme konserter i løpet av det siste året. Vår- og sommerkonserter er under planlegging. Detaljer følger på denne siden.

Ønsker alle våre publikummere en fin vår!

Takk for sist!

62741_1651679730646_1196596716_31844907_354619.jpg

I forbindelse med Konsertveka i Ulsteinvik spelte Überjampå Kaffikari for et fantastisk publikum! Det var stas å få servere kjekk og funky musikk, og vi fikk spille med to supre vokalister; Oddlaug Grimstad Arnesen og Rolf Magne Tømte. Ellers er en Überjamkveld som alltid full av trivelig instrumentalmusikk av artister som Lee Ritenour, Billy Cobham, Mezzoforte og Koinonia. Våre fantastiske gjestevokalister sang låter av blant annet Stevie Wonder og D´sound!

Takk også til Kaffikari for en trivelig kveld!

Dagens musikkhilsen.

Hilsen Überjam

Überjam!

grusin.jpg

I seriøs kontakt med sine retro røtter har 80tallsbandet Überjam alt hatt sine første gigs på ytre søre Sunnmøre. Til fullt hus på Kaffikari i Ulsteinvik fikk publikum oppfriske jazzrockminnene fra 80tallet høsten 09, og under åpningen av Jazzklubben i februar fulgte et lydhørt publikum med på funky og melodiske låter. I dobbeltkonsert med Hilde Louise Asbjørnsen rundet Überjam av våren for denne gang.

Bandet tar tak i GRP og mye annet godt fra 80tallet (minus høyt Limahl-hår, discobeats og Ball-gensere) og viser frem svulstige gitar- og keyboardriff, trommeoverganger du aldri mer hører (siden ingen har 5 tammer lengre) og bassgrooves som egentlig har gått ut på dato, men som du garantert nynner med på...

Det blir til og med bli enkelte tendenser til rusten slap-handteknikk og plukkegitar med cleanlyd og stereochorus...til vill jubel fra et publikum av kjennere.

Det garanteres for klare tendenser til allsang og nynning på tema fra artister som Pat Metheny, Lee Ritenour, Mezzoforte, Koinonia med flere, og bandet får vanligvis såpass med fot at dette garantert kommer til å bli gjentatt.

Publikums respons til bandet etter konsertene er av typen: "Ej hadde ikkje tenkt å skryte, men ej klara ikkje å halde meg!"

For booking: post@jtp.no

Medvirkende: Bertil Tødenes (trommer), Rune Ertesvåg (gitar), Peter Demirov (Keys), Jan Thormodsæter (bass).

 

 

Aktivitetskalender

JTP